Paardensnoepjes

Het is momenteel alleen mogelijk voor winkeliers om paardensnoepjes te bestellen

Onze Puur Natuur Paardensnoepjes zijn altijd zeer gewild. In plaats van de vaak hard gebakken, vol met extra suikers voor de smaak, kleurloze fabriekssnoepjes zijn onze snoepjes beschikbaar in uiteenlopende smaken, kleuren en vormen en altijd zonder toegevoegde suikers. Wij kunnen helaas niet garanderen dat er geen suiker aanwezig zal zijn, maar deze is dan afkomstig van de natuurlijke ingrediënten (zoals fruitsuikers bij aardbeien en bananen). Er is gewoon geen enkele noodzaak om suiker toe te voegen, want paarden zijn van nature al dol op onze snoepjes. En de mooie kleuren (ook afkomstig van natuurlijke kleurgevers, zoals rode biet of groene spinazie) en leuke vormen (zoals hartjes, sterren of bloemen) maken onze snoepjes voor iedere echte paardenliefhebber onweerstaanbaar.

Voeg nu onze unieke schep-je-eigen-emmertje-zo-vol-als-je-kunt-met-paardensnoepjes mogelijkheid toe aan uw winkel of evenement en succes is gegarandeerd! 

U koopt bij ons uw eigen keuze aan paardensnoepjes in de kleuren, smaken en vormen die u zelf wilt, voegt er eventueel emmertjes aan toe en het feest kan beginnen. Onze producten leveren u goede extra marges en heel tevreden klanten op.

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina